Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.04.2021

Повідомлено про підозру власнику та керівнику розважального закладу, який продовжував роботу всупереч карантинним обмеженням (ФОТО)

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури слідчими ГУНП в області повідомлено про підозру власнику та керівнику розважального закладу в обласному центрі за ч. 1 ст. 325 (порушення правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням) та ч. 1 ст. 382 (невиконання судового рішення) Кримінального кодексу України.
 

Ігноруючи правила і норми, встановлені для запобігання поширенню інфекційної хвороби COVID-19, з серпня минулого року нічний клуб надавав послуги населенню та збирав у своїх стінах натовпи.
 

Не припинив він свою діяльність і на виконання рішення суду, згідно з яким до усунення порушень вимог законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки необхідно було зупинити будь-яку експлуатацію приміщення.
 

У кримінальному провадженні тривають слідчі дії, спрямовані на з’ясування усіх обставин вчинених кримінальних правопорушень та завершення досудового розслідування.
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1745