Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.04.2021

На Хмельниччині судитимуть інспектора СІЗО, який намагався пронести в установу канабіс

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури слідчими територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому, завершено досудове розслідування відносно інспектора Державної установи «Хмельницький слідчий ізолятор», який намагався пронести на її територію особливо небезпечний наркотичний засіб.
 

У листопаді минулого року на прохання ув’язненого він придбав майже 40 грам канабісу та, заховавши під одяг, хотів пронести його до установи.
 

Передати наркотичний засіб адресату зловмисник не зміг, оскільки під час проведення його особистого огляду заборонену речовину було виявлено працівниками  ізолятора.
 

Як повідомив начальник відділу обласної прокуратури Володимир Готра, обвинувальний акт відносно правоохоронця за ч. 2 ст. 307, ч. 3 ст. 15 ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне придбання та зберігання особливо небезпечних наркотичних засобів з метою їх збуту, а також замах на їх збут у місця позбавлення волі) направлено для розгляду до Хмельницького міськрайонного суду.
 


Довідково: санкція ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України передбачає покарання у виді позбавленням волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.
 
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1517