Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.03.2021

У м. Кам’янці-Подільському припинено діяльність підпільних гральних закладів (ФОТО)

Працівниками Кам’янець-Подільської окружної прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальних провадженнях за фактами вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 203-2 КК України (зайняття гральним бізнесом).
 

В межах досудового розслідування, яке проводиться слідчими Кам’янець-Подільського районного управління поліції ГУНП в області, 19 та 23 березня цього року викрито та припинено функціонування двох підпільних гральних закладів у місті Кам’янці-Подільському.
 

З приміщень, де надавалися послуги з азартних ігор, вилучено комп’ютерну техніку, яка слугувала знаряддям для організації грального бізнесу, незаконно здобуті грошові кошти та документацію, яка зафіксувала протиправну діяльність.
 

Зокрема вилучено 26 системних блоків, 24 моніторів, Wi-Fi роутер, журнал із записами, чеки про здійснення ставок, флеш носії та  інше.
 

Як повідомив керівник окружної прокуратури Олександр Гончар, за клопотанням сторони обвинувачення на вилучене майно накладено арешт.
 

На даний час проводяться слідчі дії, спрямовані на збір та фіксацію доказів, а також вживаються заходи для встановлення осіб, причетних до вчинення вказаних злочинів.
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1510