Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.03.2021

Правоохоронцями Хмельниччини з підпільного цеху в обласному центрі вилучено фальсифікований алкоголь та тютюнові вироби вартістю понад 5 млн грн (ФОТО)

Завдяки скоординованим Хмельницькою обласною прокуратурою та належно спланованим слідчим (розшуковим) діям працівниками управління Служби безпеки України та Головного управління Державної фіскальної служби в області припинено діяльність підпільного цеху з виробництва алкогольних напоїв.
 

Про це повідомив начальник відділу прокуратури області Олег Львовський.
 

Обласною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому слідчим управлінням Головного управління Державної фіскальної служби у Хмельницькій області за ч. 2 ст. 204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).
 

Встановлено, що з метою незаконного виготовлення, зберігання та подальшого збуту на території області незаконно виготовлених алкогольних напоїв під виглядом горілки місцевий мешканець обладнав під цех складське приміщення на території м. Хмельницького.
 

З використанням обладнання, яке забезпечувало масове виробництво алкоголю, він виготовляв та розфасовував його у тару різної ємності.
 

Під час проведених санкціонованих обшуків за місцями виготовлення та зберігання фальсифікату виявлено та вилучено понад 5 тонн незаконно виготовлених алкогольних напоїв та спирту, обладнання, яке забезпечувало їх масове виробництво, а також 67,5 тис пачок незаконно виготовлених цигарок.
 

Вартість вилученого складає більше 5 млн грн.
 

Завдяки злагодженій співпраці правоохоронців вдалось упередити введення фальсифікованої продукції в господарський обіг.
 

Наразі проводиться комплекс слідчих (розшукових) дій з метою встановлення осіб, причетних до вчинення злочину, та обставин кримінального правопорушення.
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1852