Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.03.2021

Представлено керівників Волочиської та Летичівської окружних прокуратур (ФОТО)

Керівник Хмельницької обласної прокуратури Олексій Олійник представив колективам новоутворених окружних прокуратур, керівникам органів державної влади, місцевого самоврядування, правоохоронних відомств та суду новопризначених керівників Волочиської та Летичівської окружних прокуратур.
 
Керівником Волочиської окружної прокуратури став Сергій Стецюк, який до цього очолював Городоцьку місцеву прокуратуру.

Стецюк Сергій Іванович народився у 1978 році. Юридичну освіту здобув у Національному університеті «Одеська юридична академія». В органах прокуратури працює з 2001 року. Займав посади помічника та заступника прокурора Городоцького району, прокурора Красилівського району, Шепетівського міжрайонного прокурора, керівника Городоцької місцевої прокуратури.
 

Керівником Летичівської окружної прокуратури призначено Сергія Сухореброго.

Сухоребрий Сергій Анатолійович народився у 1975 році. Юридичну освіту здобув у Національній юридичній академії імені Ярослава Мудрого.
 
Свою трудову діяльність розпочав у 1997 році з посади помічника прокурора Барського району Вінницької області. Згодом займав посади прокурора Літинського, Вінницького та Калинівського районів Вінницької області, а також заступника прокурора Вінницької області.
 
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 2594