Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.12.2020

Експравоохоронцю, якого підозрюють у збуті наркотичних засобів, обрано запобіжний захід (ФОТО)

За принципової позиції прокуратури викритому у незаконному виготовленні та збуті наркотичних засобів і психотропних речовин колишньому працівнику поліції обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.
 

В ході досудового розслідування, яке за процесуального керівництва обласної прокуратури здійснюється слідчим ГУНП в області, у взаємодії із працівниками Хмельницького управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України встановлено, що 38-річний мешканець обласного центру, котрий раніше працював оперуповноваженим Хмельницького міського відділу міліції Управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю, займався виготовленням та розповсюдженням наркотиків.
 

Встановлено, що з метою наживи зловмисник незаконно купував та зберігав психотропні речовині, які потім збував «з рук в руки».
 

У ході проведеного за місцем проживання наркоторговця обшуку виявлено та вилучено амфетамін, канабіс, обладнання для виготовлення і зберігання наркотиків, посуд з їхніми залишками, ваги, мобільні телефони.
 

Вказаній особі повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 та ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконний збут психотропних речовин, вчинений повторно).
 

У кримінальному провадженні тривають слідчі дії.
 

Довідково: санкція ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України передбачає покарання у виді позбавлення волі від 6 до 10 років з конфіскацією майна.
 
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1357