Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.12.2020

За грабіж мешканець Шепетівського району проведе за ґратами 4 роки

Працівниками Шепетівської місцевої прокуратури у суді доведено вину 30-річного чоловіка у вчиненні грабежу, поєднаного із проникненням у житло та із погрозою застосування насильства.
 

Злочин вчинено жителем села Хролин Шепетівського району, котрий неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, а після звільнення з місць позбавлення волі вирішив знову збагатитись злочинним шляхом.
 

У результаті проведеного за процесуального керівництва місцевої прокуратури слідчим відділом Шепетівського відділу поліції ГУНП в області досудового розслідування встановлено, що посеред ночі він через кватирку проник у будинок до літнього односельця.
 

Реалізуючи злочинний намір на заволодіння чужим майном, грабіжник наказав потерпілому, який на той час уже перебував у ліжка, не чинити йому опору, а сам взявся шукати цінності. У випадку невиконання вказаних вимог погрожував застосуванням насильства.
 

Заволодівши майном потерпілого, зловмисник залишив помешкання.
 

Як повідомив керівник місцевої прокуратури Іван Комар, стороною обвинувачення в суді повністю доведено винуватість вказаної особи у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 186 (грабіж, поєднаний з проникненням у житло та із погрозою застосування насильства) Кримінального кодексу України.
 

Вироком Шепетівського міськрайонного суду засудженому призначено покарання у виді 4 років позбавлення волі.
 
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1682