Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.12.2020

За насильство у сім’ї мешканець міста Старокостянтинів відбуде 3 місяці арешту

Працівниками Старокостянтинівської місцевої прокуратури підтримано обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом домашнього насильства.
 

Досудовим розслідуванням, яке за процесуального керівництва місцевої прокуратури здійснювалося слідчим відділом Старокостянтинівського відділу поліції ГУНП в області, встановлено, що мешканець Старокостянтинівського району систематично умисно вчиняв психологічне насильство відносно свого батька, разом з яким проживає.
 

Кривдник постійно ображав літнього чоловіка нецензурною лайкою, залякував та погрожував фізичною розправою.
 

Упродовж року зловмисник чотири рази притягувався до адміністративної відповідальності за ст. 173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення (вчинення домашнього насильства). Однак накладені стягнення не вплинули на нього та не змінили його поведінку.
 

Як повідомив перший заступник керівника місцевої прокуратури Мирослав Попадюк, за результатами судового розгляду у вказаному кримінальному провадженні особу визнано винною у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 126-1 Кримінального кодексу України (домашнє насильство).
 

Вироком Старокостянтинівського районного суду засудженому призначено покарання у виді 3 місяців арешту.
 
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 2000