Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.12.2020

Підозрювані у вчиненні ДТП, внаслідок яких загинуло четверо людей та ще двоє травмовані, на час слідства перебуватимуть під вартою (ФОТО)

Одна із трагедій сталась 27 листопада цього року по вул. Лесі Українки у м. Кам’янець-Подільський.
 

Керуючи автомобілем марки «SUBARU LEGACY» у стані алкогольного сп’яніння та перевищивши допустиму швидкість, 35-річний місцевий мешканець не впорався з керуванням.
 

В результаті цього автомобіль виїхав за межі проїзної частини на тротуар, зіткнувся з деревом та перевернувся.
 

Двоє пасажирок вказаного транспортного засобу від отриманих травм померли на місці події, а ще одна з тілесними ушкодженнями доставлена до реанімаційного відділення районної лікарні.

Інша ДТП сталась на місяць раніше – 23 жовтня, по вул. Незалежності у м. Волочиськ.   
 

Увечері, керуючи автомобілем «Honda CR-V», нетверезий 40-річний чоловік виїхав на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення з автомобілем марки «ВАЗ», в якому окрім водія перебувало ще двоє неповнолітніх пасажирів.
 

Внаслідок цього юнаки 2005 та 2006 років народження отримали смертельні травми, а водій автомобіля марки «ВАЗ» наразі перебуває на лікуванні.

Обом водіям повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб).
 

За принципової позиції Хмельницької обласної прокуратури рішеннями Хмельницького міськрайонного суду до підозрюваних застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 

Досудове розслідування проводиться за процесуального керівництва обласної прокуратури слідчим управлінням ГУНП в області.
 

Довідково: санкція ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавлення права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.
 
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1784