Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.10.2020

За опір працівникам поліції та нанесення їм тілесних ушкоджень мешканця Волочиського району засуджено до двох років обмеження волі

Прокурорами Городоцької місцевої прокуратури у суді доведено вину мешканця Волочиського району в умисному заподіянні працівникам правоохоронного органу тілесних ушкоджень.
 

У результаті проведеного за процесуального керівництва місцевої прокуратури слідчими Волочиського відділення Городоцького відділу поліції ГУНП в області досудового розслідування встановлено, що увечері 6 січня цього року під час патрулювання автодороги у смт Війтівці поліцейські запідозрили водія автомобіля марки «Toyota Avensis» у керуванні транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння.
 

Вимогу про зупинку чоловік проігнорував, а після переслідування його патрульними залишив автомобіль посеред дороги та втік до свого домогосподарства.
 

Через декілька хвилин він вийшов до поліцейських та, поводячись агресивно, лайкою почав погрожувати фізичною розправою. На законні вимоги та зауваження працівників поліції захмелілий чоловік вчинив активний опір, пошкодив формений одяг та наніс їм тілесні ушкодження.
 

Як повідомив керівник місцевої прокуратури Сергій Стецюк, стороною обвинувачення в суді повністю доведено винуватість вказаної особи у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 342 (опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків), ч. 2 ст. 345 (умисне заподіяння працівникам правоохоронного органу легких та середньої тяжкості тілесних ушкоджень) КК України.
 

Вироком Волочиського районного суду обвинуваченого засуджено до покарання у виді обмеження волі строком на 2 роки.
 
 
Пресслужба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 1864