Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.08.2020

На Красилівщині правоохоронцями припинено діяльність нелегальної автозаправної станції (ФОТО)

Правоохоронними органами області проводиться активна та злагоджена робота, спрямована на протидію діяльності нелегальних автозаправних станцій та автозаправних пунктів.

За результатами вжитих додаткових заходів у межах кримінального провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 272 КК України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою), що здійснюється за процесуального керівництва Старокостянтинівської місцевої прокуратури спільно, з працівниками Красилівського відділу поліції ГУНП в області та працівниками оперативного управління ГУ ДФС у Хмельницькій області, припинено діяльність ще однієї нелегальної автозаправної станції у м. Красилів.

У ході проведення санкціонованого обшуку правоохоронцями виявлено та вилучено близько 2 тонн дизельного палива, устаткування для його продажу та робочі записи.

Як повідомив заступник керівника Старокостянтинівської місцевої прокуратури Сергій Комонюк, – на  даний час проводяться першочергові, невідкладні слідчі дії, спрямовані на збір та фіксацію доказів, а також вживаються заходи для встановлення осіб, причетних до вчинення вказаного злочину.
 
 
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 1897