Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.07.2020

До чотирьох з половиною років позбавлення волі засуджено мешканця смт Ярмолинці, який побив матір та залишив її помирати у небезпеці

Працівниками прокуратури Хмельницької області у суді доведено вину мешканця смт Ярмолинці у спричиненні смерті матері.
 

За результатами досудового розслідування, проведеного під процесуальним керівництвом прокуратури області слідчим управлінням  ГУНП в області, встановлено, що 34-річний чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вдома влаштував сварку зі своєю матір’ю.
 

Подія сталась напередодні Нового 2020 року. Син з матір’ю та їхнім знайомим вдома вживали алкогольні напої. Під час застілля між рідними виникла суперечка, яка переросла у конфлікт.
 

Тоді захмелілий кривдник почав бити рідну кулаками, ногами та навіть дерев’яним стільцем, який після цього знайдено вщент розбитим.
 

Коли знесилена від тілесних ушкоджень жінка впала на підлогу, зловмисник облив її холодною водою та залишив лежати у неопалюваному приміщенні, а зранку застав її вже мертвою.
 

Стороною обвинувачення в суді повністю доведено винуватість вказаної особи у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 135 (залишення у небезпеці, що спричинило смерть особи)  КК України.
 

Вироком Ярмолинецького районного суду засудженому призначено покарання у виді чотирьох з половиною років позбавлення волі.
 
 
Пресслужба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2055