Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.06.2020

На нараді у прокуратурі області правоохоронці Хмельниччини обговорили питання протидії насильству та катуванням працівниками органів правопорядку (ФОТО)

Сьогодні, 19 червня, у прокуратурі Хмельницької області проведено спільну нараду правоохоронців регіону, на якій обговорили питання протидії катуванням працівниками органів правопорядку.
 

На нараді відмічено необхідність надання принципової оцінки кожному факту застосування сили з боку правоохоронців, недопущенню фактів катувань чи насильства, викорінення випадків нелюдського або такого, що принижує гідність, поводження. Також наголошено на необхідності швидкого та об’єктивного розслідування існуючих кримінальних проваджень за такими фактами.
 

Окрім того, на нараді обговорено питання підвищення ефективності виявлення та розслідування злочинів, зокрема корупційних, підслідних слідчим Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Хмельницькому.
 

Рішенням наради розроблено ряд узгоджених заходів, спрямованих на попередження кримінальних правопорушень, вчинених працівниками органів правопорядку, та підвищення ефективності викриття та розслідування кримінальних проваджень за такими фактами.
 
Пресслужба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 1817