Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.06.2020

За розбійний напад, вчинений в обласному центрі, двох юнаків засуджено до 8 років позбавлення волі

Працівниками Хмельницької місцевої прокуратури у суді доведено вину двох молодиків, які наприкінці 2018 року вчинили розбійний напад на мешканців обласного центру.
 

У результаті проведеного за процесуального керівництва місцевої прокуратури слідчими Хмельницького відділу поліції ГУНП в області досудового розслідування встановлено, що учні професійно-технічного навчального закладу, перебуваючи вночі поблизу одного з продуктових магазинів у м. Хмельницькому, домовились збагатитись у злочинний спосіб та скоїти напад на двох чоловіків, що стояли неподалік.
 

Вони нанесли потерпілим безліч ударів, зухвало били здебільшого в область голови та тулуба. Окрім численних гематом та забоїв, одному із чоловіків нападники переламали кістки черепа.
 

Далі розбійники зірвали з потерпілих срібні прикраси, із кишень забрали мобільний телефон і гаманець, та зникли з місця злочину.
 

Як повідомив керівник місцевої прокуратури Валерій Заяц, стороною обвинувачення в суді повністю доведено винуватість вказаних осіб у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 187 КК України (розбій, поєднаний з заподіянням тяжких тілесних ушкоджень, вчинений за попередньою змовою групою осіб).
 

Вироком Хмельницького міськрайонного суду обвинувачених засуджено до покарання у виді позбавлення волі строком на 8 років із конфіскацією всього належного їм на праві власності майна, окрім житла.
 
 
Пресслужба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 1786