Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.05.2020

Запобіжний захід у виді тримання під вартою обрано підозрюваному у посяганні на життя поліцейського, який виїхав на виклик за фактом домашнього насильства

За принципової позиції прокуратури підозрюваному у посяганні на життя поліцейського хмельничанину обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 

В ході досудового розслідування кримінального провадження за ст. 348 КК України, що за процесуального керівництва прокуратури області здійснюється слідчим управлінням ГУНП в області, встановлено, що після прибуття поліцейських на виклик за фактом вчинення домашнього насильства, зловмисник вистрілив із револьвера для відстрілу набоїв, споряджених гумовими кулями, в обличчя правоохоронця.
 

Незважаючи на це, поліцейські затримали  нападника, який перебував у стані алкогольного сп’яніння та поводив себе агресивно, у тому числі відносно дружини та неповнолітніх дітей.
 

Пораненого працівника поліції доставлено до лікувального закладу, де йому надано кваліфіковану медичну допомогу.
 

Наразі вказаній особі повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 348 КК України (посягання на життя працівника правоохоронного органу).
 

У кримінальному провадженні тривають слідчі дії.
 


Довідково: санкція ст. 348 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 9 до 15 років або довічне позбавлення волі.
 
 
Пресслужба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2056