Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.05.2020

На Хмельниччині повідомлено про підозру керівнику підприємства, який ухилився від сплати до бюджету майже 3 млн грн податків

Правоохоронними органами Хмельниччини вживаються заходи щодо викриття фактів умисного ухилення від сплати податків суб’єктами господарської діяльності.
 

Так, працівниками галузевого відділу прокуратури області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 212 КК України.
 

Під час досудового розслідування у кримінальному провадженні, яке проводиться слідчим управління фінансових розслідувань Головного управління Державної фіскальної служби у Хмельницькій області, встановлено, що упродовж 2014-2015 років керівником одного з господарських товариств області з рахунків знято грошові кошти в розмірі більше 13 млн грн, з яких не сплачено майже 3 млн грн податку на доходи фізичних осіб та військового збору.
 

Як повідомив начальник відділу прокуратури області Олег Львовський, наразі вказаній особі повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 212 КК України (умисне ухилення від сплати податків у значних розмірах).
 

Стороною обвинувачення вживається комплекс заходів, спрямованих на завершення досудового розслідування.
 
 
Пресслужба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2016