Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.05.2020

До 10 з половиною років ув’язнення засуджено мешканку Дунаєвецького району за вбивство співмешканця

Прокурорами Кам’янець-Подільської місцевої прокуратури у суді доведено вину мешканки Дунаєвецького району у вчиненні умисного вбивства.
 

У результаті проведеного за процесуального керівництва місцевої прокуратури слідчим відділом Дунаєвецького відділу поліції Головного управління Національної поліції в області досудового розслідування встановлено, що у березні минулого року під час спільного розпивання алкогольних напоїв між співмешканцями виник конфлікт, під час якого жінка ножем нанесла чоловіку удар в область серця.
 

З проникаючим пораненням грудної клітини потерпілого було доставлено до районної центральної лікарні, де він помер.
 

Під час судового розгляду кримінального провадження, аби уникнути відповідальності за вчинене, жінка стверджувала, що просто не помітила як у її руці опинився ніж.
 

Як повідомив перший заступник керівника місцевої прокуратури Юрій Вятровський, стороною обвинувачення в суді повністю доведено винуватість вказаної особи у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство).
 

Вироком Кам’янець-Подільського міськрайонного суду засудженій призначено покарання у виді 10 років 6 місяців позбавлення волі.
 
 
Пресслужба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 1922