Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.04.2020

За принципової позиції прокуратури підозрюваний у вчиненні ДТП, внаслідок якої травмувалось четверо осіб, а вагітна жінка втратила дитину, на час слідства перебуватиме під вартою

Дорожньо-транспортна пригода сталась 2 квітня цього року у Ізяслаському районі в той час, коли 37-річний місцевий мешканець, керуючи автомобілем Renault Laguna, намагався втекти від патрульного екіпажу поліції. Перевищивши допустиму швидкість, він виїхав на зустрічну смугу руху, та, не впоравшись з керуванням, допустив зіткнення з автомобілем ВАЗ 2107.
 

В результаті ДТП постраждали водій та три пасажири автомобіля ВАЗ. Потерпілі, серед яких і малолітній, отримали численні забої та переломи кінцівок. Окрім того, внаслідок зіткнення у 26-річної пасажирки автомобіля ВАЗ була перервана вагітність.
 

Як повідомив керівник Шепетівської місцевої прокуратури Іван Комар, водію автомобіля Renault Laguna повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тяжкі тілесні ушкодження).
 

За принципової позиції місцевої прокуратури рішенням Хмельницького апеляційного суду до підозрюваного застосовано запобіжний захід у виді тримання під вартою.
 

Досудове розслідування проводиться за процесуального керівництва Шепетівської місцевої прокуратури слідчим відділом Ізяславського відділення поліції Славутського відділу поліції Головного управління Національної поліції в області.
 

Довідково: санкція ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавлення права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.
 
 
Пресслужба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 1619