Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.04.2020

Правоохоронцями Хмельниччини припинено діяльність нелегальної газової АЗС (ФОТО)

Правоохоронними органами Хмельниччини продовжується робота, спрямована на протидію нелегальним автозаправним станціям та автозаправним пунктам на території області.
 

Так, учора, 2 квітня 2020 року, в межах розпочатого Старокостянтинівською місцевою прокуратурою досудового розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 272 КК України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) припинено діяльність газової автозаправної станції у Теофіпольському районі.
 

За результатами скоординованих місцевою прокуратурою заходів, спільно з працівниками Теофіпольського відділення Красилівського відділу Головного управління Національної поліції в області та податкової міліції Головного управління Державної фіскальної служби в області, встановлено, що ліцензія на право здійснення суб’єктом господарювання роздрібної торгівлі пальним анульована ще у листопаді минулого року, однак господарська діяльність та реалізація скрапленого газу продовжувалась.
 

«За результатами санкціонованого судом обшуку вилучено обладнання підвищеної небезпеки – резервуар для зберігання скрапленого газу, насосну станцію та автозаправну колонку для його відпуску», - повідомив заступник керівника місцевої прокуратури Ігор Барахтенко.
 

На даний час за процесуального керівництва прокуратури слідчим відділом  Теофіпольського відділення Красилівського відділу Головного управління Національної поліції в області проводяться першочергові, невідкладні слідчі дії, спрямовані на збір та фіксацію доказів у справі, вирішується питання про накладення на вилучене майно арешту.
 
 
Пресслужба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 1686