Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.03.2020

Правоохоронцями Хмельниччини припинено діяльність гральних закладів в обласному центрі (ФОТО)

Правоохоронними органами області продовжується робота з припинення діяльності заборонених законом гральних закладів.

Працівниками прокуратури Хмельницької області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.203-2 КК України (зайняття гральним бізнесом), досудове розслідування у якому здійснюється слідчими слідчого управління територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому.

В межах вказаного кримінального провадження прокурором погоджено клопотання слідчих про проведення обшуку ряду приміщень, які за інформацією правоохоронних органів використовуються для зайняття гральним бізнесом.

За результатами проведення п’яти санкціонованих судом обшуків слідчими слідчого управління територіального управління ДБР, розташованого у місті Хмельницькому, у взаємодії із співробітниками управління Служби безпеки України в області, вчора, 18 березня, виявлено 81 системний блок, 27 стаціонарних ігрових автоматів, стіл для гри в рулетку, відеореєстратори та чорнові записи.

Предмети, які використовувались у злочинній діяльності, вилучено.

На даний час проводяться першочергові, невідкладні слідчі дії, спрямовані на збір та фіксацію доказів, а також встановлення осіб, причетних до вчинення вказаного злочину.

До суду спрямовано погоджені прокурором клопотання про накладення арешту на вилучене майно.
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 1922