Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.03.2020

Менеджера товариства, який на 10 років «здав в оренду» землі своїх односельчан, засуджено за підробку

Працівниками Кам’янець-Подільської місцевої прокуратури у суді доведено вину мешканця Дунаєвецького району, який з метою продовження використання земельних ділянок підприємством, на якому він працює, підробив додаткові угоди та продовжив строк дії попередньо укладених договорів оренди землі.
 

Так, у результаті проведеного, за процесуального керівництва місцевої прокуратури, слідчим відділом Дунаєвецького відділу поліції Головного управління Національної поліції в області досудового розслідування встановлено, що менеджер товариства, яке займається обробітком землі, без відома своїх односельчан – власників ділянок власноручно виконав підписи у додаткових угодах до договорів оренди замість орендодавців та подав їх для реєстрації.
 

Таким чином, він на власний розсуд розпорядився чужими землями та фактично позбавив їх власників права використання на 10 років.
 

Як повідомив керівник місцевої прокуратури Олександр Гончар, за результатами розгляду обвинувального акту у вказаному кримінальному провадженні Кам’янець-Подільським міськрайонним судом обвинуваченого визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 358 КК України (підроблення офіційного документа, вчинене повторно).
 

Вироком суду засудженому призначено покарання у виді 1 року 6 місяців обмеження волі, від відбування якого звільнено з випробуванням з іспитовим строком на 1 рік.
 
 
Пресслужба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 1843