Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.02.2020

Правоохоронцями Хмельниччини припинено діяльність чотирьох гральних закладів в обласному центрі (ФОТО)

Правоохоронними органами області продовжується робота з припинення діяльності заборонених законом гральних закладів.
 

Працівниками прокуратури Хмельницької області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.203-2 КК України (зайняття гральним бізнесом), досудове розслідування у якому здійснюється слідчими слідчого управління територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому.
 

В межах вказаного кримінального провадження прокурором погоджено клопотання слідчих про проведення обшуку ряду приміщень, які за інформацією правоохоронних органів використовуються для зайняття гральним бізнесом.
 

За результатами проведення санкціонованих судом обшуків у чотирьох приміщеннях, слідчими у взаємодії із співробітниками управління Служби безпеки України в області, виявлено понад 70 одиниць комп’ютерної техніки та інше обладнання, за допомогою якого надавались заборонені послуги, робочі записи, а також кошти в сумі понад 7 тис грн.
 

Предмети, які використовувались у злочинній діяльності, вилучено.
 

На даний час проводяться першочергові, невідкладні слідчі дії, спрямовані на збір та фіксацію доказів, а також встановлення осіб, причетних до вчинення вказаного злочину.
 

До  суду спрямовано погоджене прокурором клопотання про накладення арешту на вилучене майно.
 
Пресслужба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 1599