Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.02.2020

Підозрюваному в збуті особливо небезпечних психотропних речовин хмельничанину на час слідства обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою

За принципової позиції Хмельницької місцевої прокуратури підозрюваному в збуті особливо небезпечних психотропних речовин обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 210 тис грн.
 

В ході досудового розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 307 КК України, що за процесуального керівництва Хмельницької місцевої прокуратури здійснюється слідчим відділом Хмельницького ВП ГУНП в області, встановлено, що 20-річний хмельничанин займався незаконною діяльністю щодо збуту психотропних речовин на території міста Хмельницького методом «закладок».
 

Так, 18 лютого цього року, під час проведення огляду місця події підозрюваний добровільно видав два пакунки з особливо небезпечною психотропною речовиною, обіг якої заборонено, загальною масою близько пів кілограма.
 

Крім того, таку ж кількість вказаної речовини виявлено і вилучено під час проведення огляду за місцем проживання юнака.
 

За попередніми даними вартість вилучених наркотичних засобів на «чорному ринку» становить більше 200 тис грн.
 

Наразі стороною обвинувачення вживається комплекс заходів, спрямованих на встановлення усіх обставин вчиненого кримінального правопорушення та завершення досудового розслідування.
 

 
Довідково: санкція статті інкримінованого злочину передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 9 до 12 років з конфіскацією майна.
 
 
Пресслужба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 1732