Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.02.2020

Правоохоронцями Хмельниччини припинено діяльність підпільного цеху з виготовлення фальсифікованого алкоголю в обласному центрі (ФОТО)

Завдяки скоординованим прокуратурою області та належно спланованим слідчим (розшуковим) діям працівниками фіскальної служби області, спільно із співробітниками управління стратегічних розслідувань ГУНП в області та СБУ в області, під час проведення огляду гаражного приміщення у місті Хмельницькому виявлено та вилучено більше 300 літрів незаконно виготовлених алкогольних напоїв під виглядом горілки, а також засоби для незаконного виготовлення фальсифікату.
 

Про це повідомив начальник відділу прокуратури області Олег Львовський.
 

Так, галузевим відділом прокуратури області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому слідчим управлінням фінансових розслідувань Головного управління Державної фіскальної служби у Хмельницькій області за ч. 2 ст. 204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення алкогольних напоїв).
 

Встановлено, що у гаражному приміщенні незаконно виготовлялись алкогольні напої під виглядом горілки. Фальсифікат розливали у картонну тару типу «beg-in-box» та ПЕТ-пляшки різної ємності.
 

Наразі проводиться комплекс слідчих (розшукових) дій з метою встановлення осіб, причетних до вчинення злочину, та обставин кримінального правопорушення.
 
Пресслужба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 1562