Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.01.2020

За клопотанням сторони обвинувачення, підозрюваний у підпалі будинку колишньої співмешканки на час слідства перебуватиме під вартою

Старокостянтинівський районний суд за клопотанням сторони обвинувачення обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для 55-річного мешканця с. Левківка Старокостянтинівського району, який підозрюється в умисному знищенні чужого майна шляхом підпалу.
 

Перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, чоловік прийшов до будинку своєї колишньої співмешканки із засобом для розпалювання вогню та сірниками аби помститись. Через вікно він добрався до штор, облив їх займистою рідиною та підпалив, що і спричинило пожежу, якою знищено житловий будинок, майно, що було в ньому, а також сусіднє господарське приміщення.
 

Не зупинило зловмисника і те, що в будинку в той час перебула дочка та внучка господарки.
 

За інформацією керівника Старокостянтинівської місцевої прокуратури Василя Сліпця, вказаному чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 194 КК України (умисне знищення чужого майна, що заподіяло шкоду у великих розмірах, вчинене шляхом підпалу).
 

Досудове розслідування проводиться за процесуального керівництва Старокостянтинівської місцевої прокуратури слідчим відділом Старокостянтинівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області.
 

Призначено експертизи  та тривають інші слідчі дії.
 
 
Пресслужба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2176