Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.01.2020

Правоохоронцями Хмельниччини припинено діяльність нелегальних автозаправних станцій

Правоохоронними органами Хмельниччини проводиться активна та злагоджена робота, спрямована на протидію нелегальним автозаправним станціям та автозаправним пунктам на території області.
 

На теперішній час, завдяки проведеним в рамках роботи спільних груп правоохоронцями заходам, відпрацьовано 48 адрес розташування автозаправних станцій, діяльність 38 з яких припинено.
 

Демонтовано 14 нелегальних АЗС, та 5 з них у примусовому порядку.
 

За результатами вжитих заходів, у межах досудового розслідування семи кримінальних проваджень за ч. 1 ст. 272 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою), що здійснюється за процесуального керівництва органів прокуратури області органами поліції, фіскальної служби та служби безпеки, вилучено 25 тонн пального на суму 400 тис грн та ємкості, обладнання для його продажу орієнтовною вартістю 1,9 млн грн.
 

З метою забезпечення збереження речових доказів та подальшого проведення відповідних експертиз, стороною обвинувачення вживаються заходи щодо накладення на вилучене майно арешту.
 

На даний час досудове розслідування у вказаних кримінальних провадженнях триває.
 
 
Пресслужба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2090