Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.01.2020

До 8 років позбавлення волі засуджено мешканця Шепетівського району, який вчинив розбійний напад на 78-річну жінку

Працівниками Шепетівської місцевої прокуратури у суді доведено вину мешканця с. Михайлючка Шепетівського району у вчиненні розбою та крадіжок.
 

У результаті проведеного, за процесуального керівництва місцевої прокуратури слідчим відділом Шепетівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в області, досудового розслідування встановлено, що у вересні минулого року о п’ятій ранку 18-річний юнак з корисливих мотивів проник до будинку 78-річної односельчанки.
 

Зловмисник накинувся на жінку з кулаками та почав вимагати у неї гроші.
 

Після того як налякана потерпіла була змушена віддати 550 грн, які зберігала вдома, розбійник покинув її домоволодіння.
 

Також, з метою протиправного заволодіння чужим майном, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, він проник у приміщення двох кафе-барів у рідному та сусідньому селах, звідки викрав грошові кошти та сигарети.
 

Як повідомив керівник місцевої прокуратури Іван Комар, стороною обвинувачення в суді повністю доведено винуватість вказаної особи у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 187 (розбій, поєднаний з проникненням у житло), ч. 3 ст. 185 (крадіжки, вчинені повторно, поєднані з проникненням у приміщення) КК України.
 

Вироком Ізяславського районного суду засудженому призначено покарання у виді 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
 
 
Пресслужба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 1852