Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.01.2020

Мешканця м. Старокостянтинів підозрюють у зайнятті гральним бізнесом

За процесуального керівництва Старокостянтинівської місцевої прокуратури слідчим відділом Старокостянтинівським відділом Головного управління Національної поліції в області здійснюється досудове розслідування кримінального провадження за фактом функціонування у м. Старокостянтинів забороненого законодавством грального закладу.
 

Діяльність закладу припинена правоохоронцями у червні 2018 року.
 

За результатами проведеного санкціонованого обшуку виявлено та вилучено 6 одиниць комп’ютерної техніки та інше обладнання, за допомогою якого надавались заборонені послуги, а також кошти в сумі 6 тис грн.
 

Встановлено, що організатором грального бізнесу є мешканець м. Старокостянтинів, який під виглядом розповсюдження державних миттєвих лотерей облаштував ігровий зал, в якому надавались послуги з доступу до азартних ігор.
 

Як повідомив керівник місцевої прокуратури Василь Сліпець, наразі вказаній особі оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.203-2 Кримінального кодексу України (зайняття гральним бізнесом).
 

Органом досудового розслідування вживаються заходи щодо встановлення усіх обставин вчиненого кримінального правопорушення та завершення досудового розслідування.
 
 
Пресслужба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 1845