Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.01.2020

На Хмельниччині менеджера мережі АЗС підозрюють у привласненні талонів на пальне на суму майже 9 млн грн

За процесуального керівництва прокуратури Хмельницької області слідчим управлінням Головного управління Національної поліції України в області проводиться досудове розслідування за фактом привласнення майна товариства, яке займається реалізацією пального.
 

Під час слідства встановлено, що матеріальні цінності присвоєно менеджером підприємства.
 

Упродовж 2017 року, з метою особистого збагачення, шляхом внесення до бухгалтерської звітності недостовірних даних, жінка привласнила талони майже на 700 тис літрів палива на загальну суму понад 8,8 млн грн.
 

В ході досудового розслідування, на теперішній час уже колишній працівниці товариства повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 (привласнення чужого майна, вчинене в особливо великих розмірах) КК України.
 

Наразі стороною обвинувачення вживається комплекс заходів, спрямованих на завершення досудового розслідування, та вирішується питання щодо обрання підозрюваній запобіжного заходу.
 


Довідково: санкцією ч. 5 ст. 191 КК України передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю та з конфіскацією майна.
 
 
Пресслужба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2107