Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.01.2020

Правоохоронцями Хмельниччини припинено діяльність нелегальних автозаправних станцій

Правоохоронними органами Хмельниччини проводиться активна та злагоджена робота, спрямована на протидію нелегальним автозаправним станціям та автозаправним пунктам на території області.
 

За результатами вжитих заходів, у межах досудового розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 272 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою), що здійснюється за процесуального керівництва Старокостянтинівської місцевої прокуратури слідчим відділенням Старокостянтинівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в області, припинено діяльність нелегальних автозаправних станцій у м. Старокостянтинів та в одному із сіл Красилівського району.
 

У ході проведення санкціонованих судом обшуків правоохоронцями виявлено та вилучено ємкість із дизельним паливом, устаткування для його продажу, чорнові записи.
 

З метою забезпечення збереження речових доказів та подальшого проведення відповідних експертиз, за клопотанням сторони обвинувачення на вилучене майно ухвалою суду накладено арешт.
 

Як повідомив керівник Старокостянтинівської місцевої прокуратури Василь Сліпець, на даний час у кримінальному провадженні тривають слідчі дії.
 
 
Пресслужба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 1925