Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.12.2019

За вбивство матері хмельничанина засуджено до семи з половиною років позбавлення волі

Працівниками Хмельницької місцевої прокуратури у суді доведено вину мешканця обласного центру у вчиненні умисного вбивства.
 

За результатами досудового розслідування, проведеного під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури слідчим відділом Хмельницького відділу поліції Головного управління Національної поліції в області, встановлено, що у травні минулого року 55-річний чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вдома влаштував суперечку зі своєю матір’ю.
 

Під час сварки у нього виник умисел вбити 81-річну жінку, з якою спільно проживав.
 

Від численних ударів кулаками та ногами в область голови та тулуба потерпіла померла, а її тіло пролежало у квартирі три дні, допоки кривдник не отверезів та не повідомив про смерть рідної людини сусідів.
 

Як повідомив керівник місцевої прокуратури Валерій Заяц, стороною обвинувачення в суді повністю доведено винуватість вказаної особи у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство)  КК України.
 

Вироком Хмельницького міськрайонного суду засудженому призначено покарання у виді семи з половиною років позбавлення волі.
 
 
Пресслужба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2017