Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.12.2019

Правоохоронцями Хмельниччини розпочато шість кримінальних проваджень за фактом зайняття гральним бізнесом (ФОТО)

Правоохоронними органами області проводиться робота з припинення діяльності на території області заборонених законом гральних закладів.
 

Так, сьогодні правоохоронцями області розпочато досудове розслідування у шести кримінальних проваджень за фактами вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ст. 203-2 КК України (зайняття гральним бізнесом).
 

В межах вказаних кримінальних проваджень, у координації та взаємодії працівників прокуратури і слідчих територіальних підрозділів поліції Головного управління Національної поліції в області, викрито підпільні гральні заклади у містах Старокостянтинів, Красилів, Кам’янець-Подільський та Хмельницький.
 

У ході санкціонованих обшуків, проведених у приміщеннях, де незаконно організовано гральний бізнес, виявлено 57 системних блоків, флеш-накопичувачі, технічну документацію та грошові кошти.
 

Предмети, які використовувались у злочинній діяльності, вилучено.
 

На даний час проводяться першочергові, невідкладні слідчі дії, спрямовані на збір та фіксацію доказів, а також вживаються заходи для встановлення осіб, причетних до вчинення вказаних злочинів.
 

З метою забезпечення збереження речових доказів та подальшого проведення відповідних експертиз, до суду скеровано клопотання про накладення на вилучене майно арешту.
 
Пресслужба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2183