Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.12.2019

За участі представників Національної академії прокуратури України у прокуратурі Хмельницької області обговорили особливості щорічного оцінювання результатів службової діяльності державних службовців (ФОТО)

Сьогодні, 13 грудня 2019 року, у прокуратурі області проведено тренінг на тему: «Особливості щорічного оцінювання результатів службової діяльності державних службовців органів прокуратури: нові підходи».
 

Навчальний захід для державних службовців та їх безпосередніх керівників провели старший викладач відділу підвищення кваліфікації державних службовців органів прокуратури Інституту підвищення кваліфікації прокурорів Національної академії прокуратури України Каміла Снігар та викладач цього відділу Олена Хрущ.
 

На тренінгу обговорено зміни в законодавчому та нормативно-правовому регулюванні, особливості практичного формування завдання та складання індивідуальної програми державного службовця, визначення та підвищення рівня професійної компетентності державних службовців органів прокуратури.
 

Також учасникам заходу надано практичну допомогу у правильному виконанні вимог з питань щорічного оцінювання результатів службової діяльності державних службовців.
 

За результатами тренінгу представники Національної академії прокуратури України вручили учасникам відповідні свідоцтва про підвищення кваліфікації.
 
 
Пресслужба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2085