Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.11.2019

За насильство у сім’ї мешканця Старокостянтинівського району засуджено до 6 місяців арешту

Працівниками Старокостянтинівської місцевої прокуратури підтримано обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом домашнього насильства.
 

Досудовим розслідуванням, яке за процесуального керівництва місцевої прокуратури здійснювалося слідчим відділом Старокостянтинівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в області, встановлено, що мешканець Старокостянтинівського району систематично умисно вчиняв психологічне насильство відносно своєї 80-річної матері, разом з якою проживає.
 

Кривдник постійно ображав жінку нецензурною лайкою, залякував, погрожував фізичною розправою та намагався затіяти бійку.
 

З березня по жовтень цього року зловмисник чотири рази притягувався до адміністративної відповідальності за ст. 173-2 КУпАП (вчинення домашнього насильства). Проте накладені стягнення не вплинули на зловмисника та не змінили його поведінку.
 

Як повідомив перший заступник керівника місцевої прокуратури Мирослав Попадюк, за результатами судового розгляду у вказаному кримінальному провадженні особу визнано винною у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 126-1 КК України (домашнє насильство).
 

Вироком Старокостянтинівського районного суду засудженому призначено покарання у виді 6 місяців арешту.
 
 
Пресслужба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2104