Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.11.2019

За крадіжки та розбійний напад на сусіда мешканець Славутського району за ґратами проведе 8 років

Працівниками Шепетівської місцевої прокуратури у суді доведено вину 37-річного мешканця с. Старий Кривин Славутського району у вчиненні розбою та крадіжок.
 

У результаті проведеного, за процесуального керівництва місцевої прокуратури слідчим відділом Славутського відділу поліції Головного управління Національної поліції в області, досудового розслідування встановлено, що раніше судимий за майнові злочини чоловік після звільнення з місць позбавлення волі на шлях виправлення не став та продовжив злочинну діяльність.
 

З метою протиправного заволодіння чужим майном, у квітні минулого року зловмисник, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, через вікно проник до будинку сусіда. Там він напав на господаря з кулаками, а коли чоловік знепритомнів, виніс з будинку все, що потрапило під руки – продукти харчування, засоби гігієни та побутові речі.
 

Окрім того, встановлено, що незадовго до розбійного нападу, з будинку культури він вкрав ноутбук та ще з одного помешкання господарські речі.
 

Як повідомив перший заступник керівника місцевої прокуратури Олександр Базан, стороною обвинувачення в суді повністю доведено винуватість вказаної особи у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 187 (розбій, поєднаний з проникненням у житло), ч. 3 ст. 185 (крадіжки, вчинені повторно, поєднані з проникненням у житло та інше приміщення) КК України.
 

Вироком Ізяславського районного суду засудженому призначено покарання у виді 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
 
 
Пресслужба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 1869