Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.11.2019

До 9 років позбавлення волі засуджено мешканця Донецької області, який вчинив розбій у м. Кам’янці-Подільському

Працівниками Кам’янець-Подільської місцевої прокуратури у суді доведено вину 37-річного мешканця м. Маріуполь Донецької області у вчиненні розбою.
 

У результаті проведеного, за процесуального керівництва місцевої прокуратури слідчим відділом Кам’янець-Подільського відділу поліції Головного управління Національної поліції в області, досудового розслідування встановлено, що раніше судимий за майнові злочини чоловік на шлях виправлення не став та продовжив злочинну діяльність, перебуваючи у м. Кам’янці-Подільському.
 

У квітні цього року, переконавшись у відсутності у квартирі людей, зловмисник, з метою протиправного заволодіння чужим майном, проник у житло. Там він одразу помітив подарунковий конверт з коштами, які бабуся подарувала своєму онуку на день народження, яким і заволодів.
 

В цей час додому повернувся господар, який побачив у дверному замку цвяха, а у своїй квартирі виявив незнайомого чоловіка, котрий накинувся на нього.
 

Зловмисник наніс потерпілому тілесні ушкодження та втік з місця злочину, де ще й загубив свій паспорт.
 

Цього ж дня він був затриманий працівниками поліції.
 

Як повідомив заступник керівника місцевої прокуратури Євген Іванов, стороною обвинувачення в суді повністю доведено винуватість вказаної особи у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 (розбій, поєднаний з проникненням у житло) КК України.
 

Вироком Ярмолинецького районного суду засудженому призначено покарання у виді 9 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
 
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 1824