Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.09.2019

Керівника відділення поштового зв’язку засуджено за одержання неправомірної вигоди

Працівниками Летичівського відділу Хмельницької місцевої прокуратури в суді доведено вину начальника центрального відділення поштового зв’язку смт Летичів Хмельницької дирекції УДППЗ «Укрпошта» в одержанні неправомірної вигоди.
 

За результатами досудового розслідування, проведеного за процесуального керівництва прокурорів відділу слідчим відділом Летичівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області, встановлено, що неправомірну вигоду посадовець отримав від колишнього керівника підприємства.
 

За 4 тис грн начальник поштового відділення обіцяв попереднику не направляти до правоохоронних органів компрометуючі його матеріали.
 

Після одержання обумовленої суми неправомірної вигоди правопорушника викрито, а кошти, які знаходились в нього, вилучено.
 

Як повідомив керівник місцевої прокуратури Валерій Заяц, стороною обвинувачення в суді повністю доведено винуватість вказаної особи у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.
 

Вироком Старокостянтинівського районного суду Хмельницької області засудженому, в межах санкції вказаної статті, призначено покарання у виді штрафу в розмірі 25,5 тис грн  з позбавленням права обіймати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій, строком на 1 рік.
 
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 1786