Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.09.2019

За спробу підкупу слідчого судитимуть мешканця м. Полонне

За процесуального керівництва Шепетівської місцевої прокуратури, слідчим відділенням Полонського відділення Шепетівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в області завершено досудове розслідування кримінального провадження за фактом вчинення корупційного кримінального правопорушення.
 

У липні цього року, в результаті проведення негласних слідчих (розшукових) дій, задокументовано факт пропозиції надання неправомірної вигоди правоохоронцю.
 

Зокрема, мешканець м. Полонне, намагаючись посприяти уникненню його сином кримінальної відповідальності за незаконний посів та вирощування 124 рослин коноплі, запропонував начальнику сектору кримінальної поліції Полонського відділення Шепетівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в області неправомірну вигоду в розмірі 200 доларів США.
 

Про таку пропозицію правоохоронець повідомив своє керівництво та за вказаним фактом розпочато досудове розслідування.
 

Під час чергової пропозиції надання неправомірної вигоду вказану особу викрито.
 

Як повідомив керівник місцевої прокуратури Іван Комар, наразі обвинувальний акт за ч. 1 ст. 369 КК України (пропозиція надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище) направлено для розгляду до суду.
 
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2597