Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.08.2019

За клопотанням сторони обвинувачення, підозрюваний у спричиненні тілесних ушкоджень своїй дочці житель Білогірського району на час слідства перебуватиме під вартою

Білогірський районним суд за клопотанням сторони обвинувачення обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для 41-річного мешканця смт Білогір’я, який підозрюється у спричиненні тілесних ушкоджень своїй 18-річній доньці.
 

Дівчина потрапила до місцевої лікарні з опіками обличчя та тулуба загальною площею близько 5 % тіла.
 

Вона пояснила, що шляхом тривалого залякування через надсилання смс-повідомлень невідома особа заманила її на територію пасовища, розташованого на околиці смт Білогір’я, де і облила хімічною речовиною. У цій особі дівчина впізнала свого рідного батька.
 

Окрім цього, вона повідомила, що тривалий час він примушував її до статевих зносин.
 

За інформацією керівника Старокостянтинівської місцевої прокуратури Василя Сліпця, вказаному чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).
 

Також, проводиться досудове розслідування за ч. 3 ст. 152 (зґвалтування) КК України.
 

Досудове розслідування проводиться за процесуального керівництва Старокостянтинівської місцевої прокуратури слідчим відділом Білогірського відділення Красилівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області.
 

Призначено судові експертизи та тривають інші слідчі дії.
 
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2363