Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.08.2019

Мешканця Хмельниччини судитимуть за виготовлення та реалізацію фальсифікованого алкоголю

За процесуального керівництва прокуратури Хмельницької області слідчим управлінням фінансових розслідувань Головного управління Державної фіскальної служби в області завершено досудове розслідування за фактом незаконного виготовлення та збуту фальсифікованого алкоголю.
 

У червні цього року працівниками фіскальної служби у одному з районних центрів області викрито підпільний цех з виготовлення фальсифікованого алкоголю.
 

Досудовим розслідуванням встановлено, що в підсобному приміщенні власного домоволодіння чоловік, з метою збуту, незаконно виготовляв алкогольні напої під виглядом горілки. При цьому зловмисник використовував обладнання, що забезпечує її масове виробництво. Алкоголь він розливав у ПЕТ-пляшки різної ємності. Крім того, під виглядом коньяку «підприємець» продавав незаконно придбану водно-спиртову суміш.
 

Під час проведення санкціонованих обшуків на підпільному виробництві виявлено та вилучено близько 3900 літрів готової продукції, 1000 літрів спирту, а також спеціальне обладнання, яке використовувалось для незаконного масового виготовлення алкоголю.
 

Під час досудового розслідування підозрюваний у повній мірі визнав свою вину та щиро розкаявся у вчиненому.
 

Як повідомив начальник відділу прокуратури області Олег Львовський, наразі обвинувальний акт за ч. 1 ст. 204, ч. 2 ст. 204 КК України (незаконне виготовлення алкогольних напоїв, незаконне придбання з метою збуту, зберігання з цією метою, а також збут незаконно виготовлених алкогольних напоїв) з угодою про визнання винуватості направлено для розгляду до суду.
 
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 1650