Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.07.2019

За втручання Кам’янець-Подільської місцевої прокуратури попереджено незаконне вибуття з бюджету коштів на закупівлю пального

Кам’янець-Подільською місцевою прокуратурою виявлено порушення вимог Закону України «Про публічні закупівлі» при проведенні державних закупівель Новоушицькою центральною районною лікарнею.
 

Новоушицьким відділом місцевої прокуратури встановлено, що в квітні 2019 року між районною лікарнею та приватним підприємством  укладено договір про закупівлю пального на суму 105 тис. гривень.
 

«Однак, у порушення вимог законодавства у вказаному правочині не дотримано усіх істотних умов договору, не визначено найменування, кількість продукції, ціну за одиницю та строк дії договору, що могло призвести до порушення економічних інтересів комунальної установи в ході його виконання та створює ризик до протиправного витрачання бюджетних коштів, нераціонального та неефективного їх використання», - повідомив керівник відділу Олександр Рибіцький.
 

Реагуючи на виявлені порушення, місцевою прокуратурою на адресу Західного офісу Держаудитслужби надіслано лист з вимогою проведення моніторингу вказаної закупівлі, за результатами якого спірний правочин розірвано.
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 1881