Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.06.2019

У прокуратурі Хмельниччини обговорили питання повноти та достовірності обліку виконаної роботи (ФОТО)

Сьогодні, 25 червня 2019 року, у прокуратурі області проведено семінар з питань дотримання обліково-реєстраційної дисципліни та забезпечення достовірності відображення результатів прокурорської та слідчої діяльності в первинних облікових документах та звітності.
 

Відкриваючи семінар, прокурор області Олег Синишин акцентував увагу його учасників на тому, що статистика має відображати реальний стан речей та ефективність роботи органів прокуратури, а це залежить від відповідальності та принциповості кожного працівника.
 

У роботі заходу, окрім працівників структурних підрозділів апарату прокуратури області, керівників місцевих прокуратур та їх підпорядкованих працівників,  прийняла участь викладач інституту спеціальної підготовки Національної академії прокуратури України Світлана Неворотіна.
 

В ході семінару обговорено методику і механізм складання звітності, роль прокурора в забезпеченні достовірного обліку кримінальних правопорушень, шляхи виявлення та попередження порушень обліково-реєстраційної дисципліни.
 

Навчальний захід відбувся у формі конструктивної дискусії, під час якої присутні обмінялись думками і пропозиціями щодо шляхів вирішення проблемних питань.
 
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2064