Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.06.2019

На Хмельниччині викрито чоловіка, який намагався підкупити поліцейського аби уникнути відповідальності за правопорушення у сфері незаконного обігу наркотичних речовин (ФОТО)

Прокуратурою Хмельниччини спільно з іншими уповноваженими на боротьбу із корупцією органами продовжується робота з викриття корупційних правопорушень, спрямована не лише на виявлення випадків одержання неправомірної вигоди, а й на фіксування фактів її надання.
 

«За процесуального керівництва Білогірського відділу Старокостянтинівської місцевої прокуратури слідчим відділенням Білогірського відділення Красилівського відділу Головного управління Національної поліції в області задокументовано факт надання неправомірної вигоди правоохоронцю», - повідомив керівник місцевої прокуратури Василь Сліпець.
 

Намагаючись уникнути кримінальної відповідальності за вчинення злочину, пов’язаного з незаконним обігом наркотичних речовин, житель смт Білогір’я запропонував оперуповноваженому сектору кримінальної поліції неправомірну вигоду.
 

Про таку пропозицію правоохоронець повідомив своє керівництво та прокуратуру.
 

На підставі рапорту поліцейського за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 369 (надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище) Кримінального кодексу України.
 

Сьогодні, 20 червня 2019 року, під час надання неправомірної вигоди громадянина викрито, а грошові кошти в сумі 2,7 тис грн вилучено.
 

На даний час в рамках досудового розслідування проводяться першочергові, невідкладні слідчі дії, спрямовані на збір та фіксацію доказів.
 

Також вирішується питання щодо повідомлення особі про підозру та обрання запобіжного заходу.
 
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 1871