Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.04.2019

На семінарі у прокуратурі Хмельницької області обговорили питання мобілізаційної підготовки (ФОТО)

Сьогодні, 25 квітня 2019  року, у прокуратурі області проведено семінар з питань мобілізаційної роботи.
 

Відкриваючи захід, прокурор області Олег Синишин відмітив, що органами прокуратури області забезпечено мобілізаційну підготовку колективу та прокуратур загалом.
 

Необхідність у проведенні такого семінару, на переконання головуючого, викликана тим, що ця робота має бути системною та спрямованою на удосконалення ресурсного забезпечення.
 

В роботі семінару взяли участь працівники прокуратури області та місцевих прокуратур, а також завідувач сектору мобілізаційної роботи Хмельницької облдержадміністрації Олександр Орловський та начальник відділення Хмельницького об’єднаного міського військового комісаріату Сергій Волковський, які розповіли про забезпечення виконання мобілізаційних завдань та порядок ведення військового обліку та бронювання працівників.

Також розглянуто питання планування та організації здійснення заходів з підготовки органів прокуратури області до функціонування в умовах особливого періоду.
 

Навчальний захід відбувся у формі обговорення, під час якого присутні обмінялись думками та пропозиціями щодо шляхів вирішення проблемних питань.
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2371