Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.03.2019

Вбивцю мешканця Старосинявського району засуджено до 11 років позбавлення волі

Працівниками Старокостянтинівської місцевої прокуратури у суді доведено вину 40-річного раніше судимого мешканця області у вчиненні умисного вбивства.
 

У результаті проведеного, за процесуального керівництва місцевої прокуратури, слідчим відділом Старосинявського відділення Старокостянтинівського відділу Головного управління Національної поліції в області досудового розслідування встановлено, що у грудні 2015 року в с. Іванківці Старосинявського району під час спільного розпивання алкогольних напоїв між чоловіками на ґрунті ревнощів виникла суперечка.
 

Тоді зловмисник наніс потерпілому численні удари металевою кочергою, а потім перерізав горло господарським ножем.
 

Розуміючи наслідки скоєного та намагаючись уникнути кримінальної відповідальності за вчинений злочин, вбивця розчленував тіло померлого та частинами викинув у сільський ставок та закопав поряд.
 

Як повідомив начальник Старосинявського відділу Старокостянтинівської місцевої прокуратури Михайло Поліщук, стороною обвинувачення в суді повністю доведено винуватість вказаної особи у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України (вбивство).
 

Вироком Хмельницького міськрайонного суду засудженому призначено покарання у виді 11 років позбавлення волі.
 
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 1905