Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.03.2019

На Хмельниччині працівника акціонерного товариства підозрюють у розтраті майна вартістю більше півмільйона гривень

Прокуратурою Хмельниччини спільно з іншими уповноваженими на боротьбу із корупцією органами продовжується цілеспрямована робота з виявлення фактів корупційних правопорушень, у тому числі у сфері приватного права.
 

В межах досудового розслідування кримінального провадження, проведеного за процесуального керівництва Хмельницької місцевої прокуратури слідчим відділенням Деражнянського відділення Летичівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в області, викрито факт розтрати майна підприємства його працівником.
 

Встановлено, що завідувач складу, на якого покладається повна матеріальна відповідальність за ввірені цінності, зловживаючи своїм службовим становищем, розтратив майно акціонерного товариства.
 

З метою особистого збагачення, чоловік реалізував товарно-матеріальні цінності роботодавця на суму більше 533 тис грн, а отриманими коштами розпорядився на власний розсуд.
 

«Під час слідства зібрано достатню кількість доказів для оголошення вказаній особі про підозру у вчиненні корупційного кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України (розтрата чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинена в особливо великих розмірах)», - повідомив керівник Хмельницької місцевої прокуратури Валерій Заяц.
 

Наразі стороною обвинувачення вживається комплекс заходів, спрямованих на завершення досудового розслідування.
 
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2095