Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.03.2019

На Хмельниччині підприємець, який здійснював ремонт доріг, підозрюється у привласненні майже 280 тис грн бюджетних коштів

Досудовим розслідуванням, яке за процесуального керівництва Старокостянтинівської місцевої прокуратури здійснюється слідчим відділом Старокостянтинівського відділу Головного управління Національної поліції в області, встановлено факт привласнення бюджетних коштів, виділених на проведення ремонту доріг місцевого значення.
 

Завдяки скоординованим прокуратурою заходам та належно спланованим слідчим (розшуковим) діям, спільно із співробітниками управління захисту економіки в Хмельницькій області, зібрано достатню кількість доказів для оголошення керівнику підприємства-підрядника про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 191 (заволодіння чужим майном, яке було ввірене особі, вчинене у великих розмірах), ч. 2 ст. 366 (службове підроблення) КК України.
 

Встановлено, що відповідно до договорів підряду, укладених між приватним підприємством та сільською радою, суб’єкт господарювання в межах договірної ціни у розмірі понад 1,1 млн грн взяв на себе зобов’язання виконати поточний ремонт доріг у двох селах Старокостянтинівського району.
 

Однак, не виконавши усіх ремонтних робіт у повному обсязі, підрядник склав завідомо неправдиві акти про їх проведення.
 

Шляхом завищення обсягів виконаних робіт, він заволодів бюджетними коштами на суму близько 280 тис грн.
 

Як повідомив керівник Старокостянтинівської місцевої прокуратури Василь Сліпець, наразі стороною обвинувачення вживається комплекс заходів, спрямованих на завершення досудового розслідування.
 
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2224