Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.03.2019

До 7 років позбавлення волі засуджено мешканця Новоушицького району, який вчинене ним вбивство намагався замаскувати під нещасний випадок

Працівниками Кам’янець-Подільської місцевої прокуратури у суді доведено вину 27-річного мешканця Новоушицького району у вчиненні умисного вбивства.
 

У результаті проведеного, за процесуального керівництва місцевої прокуратури слідчим відділом Новоушицького відділення Дунаєвецького відділу поліції Головного управління Національної поліції в області, досудового розслідування встановлено, що у вересні 2016 року поблизу с. Мала Стружка Новоушицького району між двома чоловіками виникла суперечка.
 

Тоді зловмисник, який мав при собі заряджену набоями мисливську рушницю, здійснив з неї постріл в голову потерпілого. Внаслідок отриманих тілесних ушкоджень останній помер на місці події.
 

Під час слідства та судового розгляду підозрюваний намагався замаскувати вчинений ним злочин під нещасний випадок, а також заподіяння чоловіку смерті через необережність.
 

Однак, стороною обвинувачення версії засудженого були спростовані.
 

Як повідомив начальник Новоушицького відділу Кам’янець-Подільської місцевої прокуратури Олександр Рибіцький, прокуратурою в суді повністю доведено винуватість вказаної особи у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України (вбивство).
 

Вироком Кам’янець-Подільського міськрайонного суду засудженому призначено покарання у виді 7 років позбавлення волі.
 
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 1812