Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.02.2019

У м. Городок викрито чоловіка, який намагався підкупити начальника відділу поліції аби повернути затриманий автомобіль (ФОТО)

Прокуратурою Хмельниччини спільно з іншими уповноваженими на боротьбу із корупцією органами продовжується робота з викриття корупційних правопорушень, спрямована не лише на виявлення випадків одержання неправомірної вигоди, а й на фіксування фактів її надання.
 

«За процесуального керівництва Городоцької місцевої прокуратури та у взаємодії із працівниками Хмельницького управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України задокументовано факт надання неправомірної вигоди правоохоронцю», - повідомив керівник місцевої прокуратури Сергій Стецюк.
 

Намагаючись повернути автомобіль марки «BMW-316», який затримано працівниками поліції у зв’язку із відсутністю у водія документів на право керування ним, житель Городоцького району запропонував начальнику відділу поліції неправомірну вигоду в розмірі 400 доларів США.
 

Про таку пропозицію правоохоронець повідомив своє керівництво та місцеву прокуратуру. На підставі рапорту поліцейського за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище) Кримінального кодексу України.
 

Сьогодні, 1 лютого 2019 року, під час передачі частини коштів у розмірі 5100 грн. громадянина викрито «на гарячому» та затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.
 

На даний час в рамках досудового розслідування, що здійснюється слідчим відділом Городоцького відділу поліції Головного управління Національної поліції в області, проводяться першочергові, невідкладні слідчі дії, спрямовані на збір та фіксацію доказів.
 

Також вирішується питання щодо повідомлення про підозру та обрання особі запобіжного заходу.
 
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2141