Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.01.2019

На виконання рішень суду, прийнятих за позовом прокурора, до бюджету міста Хмельницького стягнуто майже 800 тис грн на створення та розвиток інфраструктури

Реалізуючи конституційну функцію представництва інтересів держави в суді, органи прокуратури проводять роботу щодо збільшення надходжень до бюджету та продовжують активно реагувати на випадки недобросовісного виконання замовниками будівництва зобов’язань щодо пайової участі у створенні і розвитку інфраструктури регіону.
 

Цілеспрямована робота на цьому напрямку не припиняється і під час виконання рішень суду, постановлених за результатами розгляду позовних вимог прокурора.
 

Так, за результатами розгляду господарським судом позовів Хмельницької місцевої прокуратури, замовників будівництва торговельно-складського комплексу та багатоквартирного будинку в обласному центрі зобов’язано сплатити до бюджету міста пайові внески у розмірі 650 та 145 тис. грн. відповідно.
 

Оскільки рішення суду відповідачами добровільно не виконувались, вони перебували на примусовому виконанні в органах державної виконавчої служби.
 

Вжитими прокуратурою спільно із Першим відділом ДВС м. Хмельницького Головного територіального управління юстиції в області заходами, визначеними Законом України «Про виконавче провадження», на сьогодні із забудовників цю суму боргу стягнуто.
 

«Відтак, за реагування Хмельницької місцевої прокуратури до бюджету обласного центру надійшло майже 800 тис. грн.», - повідомив перший заступник керівника місцевої прокуратури Павло Маслюк.
 
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 1965